Bent u op zoek naar een ruimtebesparende oplossing voor in uw bedrijfswagen? Kies dan voor de bedrijfswageninrichting van HTS-Bedrijfswageninrichtingen. Een uniek en efficiënt vloerladesysteem zorgt ervoor dat u al uw gereedschappen en materialen veilig en netjes kunt opbergen in uw laadruimte. Met een laadvermogen van 100 kg per laden kunt u ook nog eens de ruimte van het ladesysteem optimaal benutten. Ook dakdragers, het Modul-System, Work System of de EasyLoader zorgen voor een efficiënte en veilige inrichting van uw bedrijfswagen. Wij bieden onze producten aan voor bestelbussen of bedrijfswagens van de merken Volkswagen, Mercedes, Iveco, Fiat, Dacia, Ford, Opel, Hyundai, Toyota en Nissan.

Slimme bedrijfswageninrichting: de mogelijkheden en voordelen

Er zijn verschillende manieren voor een slimme bedrijfswageninrichting en elke manier heeft zijn eigen voordelen. De gemeenschappelijk factoren zijn dat u veel meer (rij)comfort krijgt. Ook is de kans op los slingerende materialen klein, waardoor letsel en ongevallen kunnen worden voorkomen. Daarnaast is de inrichting van uw bestelbus of bedrijfswagen volledig zelf in te delen naar uw eigen wens en behoeften. U kunt kiezen voor een vloerladesysteem waarbij alle materialen en werkbenodigdheden netjes in opgeborgen zijn. Door het gebruik van een vloerladesysteem heeft de auto een laag zwaartepunt, wat de veiligheid en het rijcomfort gunstig beïnvloedt. De auto helt veel minder over in de bochten en er slingeren geen losse materialen meer door de auto. Met de Easyloader heeft u nooit last van een laadklep die in de weg zit en blijven de vloer en achterdeur vrij waardoor u gemakkelijk en snel kunt laden. De dakdragers en imperialen van Rhino Products zorgen voor minder brandstofverbruik en een veilige montage van uw producten. Met een uitgebreid programma aan opstaptreden waarborgt AVS een passende oplossing voor uw voertuig. Ook kennen onze producten een lange levensduur door de hoogwaardige materialen. Mocht u overgaan naar een andere bestelwagen of bestelbus, dan kunt u het systeem gemakkelijk over bouwen naar uw nieuwe voertuig. Met onze producten hoeft u niet meer lang naar uw spullen te zoeken en zijn al uw spullen netjes geordend en opgeborgen.

Onze zekerheden

Wanneer u kiest voor onze bedrijfswageninrichting in uw bedrijfswagen of bestelbus kunt u rekenen op een aantal zekerheden. Zo zijn al onze systemen veilig getest en gecertificeerd volgens de ECE-richtlijnen en TUV- normen. Daarnaast is het een duurzaam en betrouwbaar systeem. Door de hoogwaardige kwaliteit materialen is het ladesysteem robuust en kan het tegen een stootje. Ook is het een lichtgewicht systeem waardoor u optimaal uw laadvermogen kunt benutten met werkmateriaal. Het is flexibel en geheel naar uw wensen en behoeften aan te passen. Wij bieden een ruim assortiment voor verschillende bedrijfswageninrichtingen, hierdoor zijn er ontelbaar veel mogelijkheden.

Over HTS bedrijfswageninrichtingen

HTS bedrijfswageninrichtingen is uw partner voor de complete inrichting van uw bedrijfswagen. Bij ons kunt u terecht voor de optimale inrichting van uw bedrijfswagen of bestelbus. Wij maken gebruik van professionele inrichtingssystemen van bekende merken zoals Modul-System, Beks en, Rhino Products. Daarnaast bieden wij ook een professionele ombouwservice aan waarbij we ons richten op onder andere montage van vloer, raam en zijwand bekleding. Wij zijn gevestigd in Voerendaal (Zuid-Limburg) en zijn daarmee het service point van Rhino Products in het zuiden van het land.

Bekijk welke bedrijfswageninrichting bij u past

Wij zorgen voor een optimale orde en organisatie in uw bedrijfswagen. U kunt in het productoverzicht de verschillende mogelijkheden voor bedrijfswageninrichting bekijken. Wanneer u kiest voor ons kunt u garanderen op hoge leverbetrouwbaarheid, een eenvoudige montagewijze en hoogwaardige producten. Bekijk onze producten, bij vragen kunt u contact met ons opnemen.